Blog

Handige weetjes

Ontstoppen met soda

VDS ontstoppingen doet het professioneel!

Hoeveel keer hebt u al niet meegemaakt dat uw wastafel verstopt geraakt? Vaak grijpt u naar een rubberen ontstopper of ... u probeert te ontstoppen met soda. Deze en nog andere lapmiddeltjes zijn soms wel voorlopige redmiddelen maar als u de problemen serieus wil aanpakken dan doet u best beroep op echte vaklui. Vaak liggen de problemen dieper in de afvoer en dan kan het ontstoppen met soda geen oplossing bieden. Woont u in de regio Kortrijk dan komen we meestal dezelfde dag nog bij u thuis om het euvel te verhelpen.

Wij ontstoppen niet met soda maar gebruiken een veer die machinaal bediend wordt. Daarnaast wordt deze veer met hoge waterdruk door uw afvoer gebracht waardoor harde opstoppingen doorboord worden. U begrijpt dat het ontstoppen met soda bij erge verstoppingen zinloos werk is. Door de hoge waterdruk worden uw afvoerleidingen bovendien grondig gereinigd. Ook uw resten die u gebruikte bij het ontstoppen met soda worden beter losgemaakt van de binnenwand en doorgestuwd. Bij het ontstoppen met soda worden steentjes en harde materialen niet opgelost door de soda.

Is de verstopping toch nog niet door onze vakman voor 100 % in orde verklaard wegens een hardnekkige verstopping, dan doen we beroep op een rioolcamera. Deze camera vindt uiteindelijk wel de verstopping die door uw ontstoppen met soda onmogelijk kan opgelost worden.

Bekijk gerust ons instructiefilmpje op de home pagina VDSontstopservice waar onze professionele vakman demonstreert hoe we te werk gaan. U kan ook contact opnemen voor verdere informatie over onze aanpak bij ontstoppen van afvoeren of riolering.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Ontstopservice verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Ontstopservice verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS ontstopservice gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Beste,
Ik wil u bedanken voor de goede service afgelopen donderdag.
Uw personeel, Nico en Michel, ben ik zeer dankbaar. 
Hun vakdeskundigheid in combinatie met hun sociale omgang zijn echt top.
Dank,
 

Els L.

Beste,
Ik verwijs naar uw geurdetectie van vorige maandag in mijn appartement.
Een woord van dank voor de correcte service van uw personeel en de vlugge interventie
Met vriendelijke groeten,
 

Mark V.
Menu sluiten