Blog

Handige weetjes

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst nodig? Bel ons: 0471 10 30 40

Binnen de groep VDS ontstoppingsdienst kan u beroep doen op professionele en sterk opgeleid personeel.

Misschien maakte u het al mee wanneer u 's morgens uw tanden poetst en de tandpasta blijft in het water drijven. U gaat naar het toilet en het water komt gevaarlijk hoog te staan, ... Conclusie: een vervelende verstopping! Hopelijk denkt u dan onmiddellijk ... "Ik bel de ontstoppingsdienst!"

Vaak is dit eenvoudig op te lossen door het sifon los te draaien en de vuile resten te verwijderen. Maar deze zogenaamde eenvoudige klus kan ook voor nog meer problemen zorgen. Het kan dat verklonterde haarresten verder in de afvoer terechtkomen en ... uw lavabo verstopt nog meer. Dan hebt u geen andere keuze dan de ontstoppingsdienst te bellen.

Een nog vervelender voorval kan zijn dat uw wc verstopt raakt. Vele mensen aarzelen niet om de ontstoppingsdienst te bellen. Ook hier kan vaak eenvoudig door een gootsteenontstopper, ook plopper genaamd, de afvoer vrij gemaakt worden. Maar wat is de oorzaak van uw wc die verstopt is? Vaak kan een geurverfrisser reeds diep in uw afvoer steken en vast geraken in de zwanenhals. Op lange termijn zal u dan toch de ontstoppingsdienst moeten raadplegen.

Als professionele ontstoppingsdienst reinigen en ontstoppen we uw lavabo waar ook de verstopping zich lokaliseert. Daarvoor gebruiken we een hogedruk spuit gecombineerd met een flexibele veer die we machinaal door de afvoer stuiten. Blijft uw lavabo verstopt dan voert uw ontstoppingsdienst een camera-inspectie uit om de verstopping te lokaliseren. Zo kunnen we zonder extra schade aan vloer of muur het euvel verhelpen. Deze handelswijze heeft al meermaals zijn succes bewezen bij een verstopping in flatgebouwen en appartementen. Al het nodige materiaal is aanwezig in onze ultramoderne ontstoppingsdienst bedrijfswagen.

Hebt u nog vragen of informatie over onze ontstoppingsdienst, aarzel niet om contact met de ontstoppingsdienst op te nemen.

VDS ontstoppingsdienst uw specialist in het ontstoppen van uw afvoeren of rioleringen.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Ontstopservice verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Ontstopservice verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS ontstopservice gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Beste,
Ik wil u bedanken voor de goede service afgelopen donderdag.
Uw personeel, Nico en Michel, ben ik zeer dankbaar. 
Hun vakdeskundigheid in combinatie met hun sociale omgang zijn echt top.
Dank,
 

Els L.

Beste,
Ik verwijs naar uw geurdetectie van vorige maandag in mijn appartement.
Een woord van dank voor de correcte service van uw personeel en de vlugge interventie
Met vriendelijke groeten,
 

Mark V.
Menu sluiten